top of page

søn. 09. jun.

|

Aarhus

EP-valgfest i Aarhus

Søndag den 9. juni er det danskernes tur til at stemme til Europa-Parlamentet. Her skal vi vælge de 15 politikere, som skal repræsentere Danmark i EU de næste fem år.

Der sælges ikke billetter
Se andre events
EP-valgfest i Aarhus
EP-valgfest i Aarhus

Tid og sted

09. jun. 2024, 16.00 – 20.00

Aarhus, Skovgaardsgade 5C, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

Søndag den 9. juni er det danskernes tur til at stemme til Europa-Parlamentet. Her skal vi vælge de 15 politikere, som skal repræsentere Danmark i EU de næste fem år. Din stemme virker lille – men den er med til at rykke EU mod en grøn retfærdig fremtid. De næste fem år er nemlig helt afgørende for, at EU skaber de nødvendige forandringer for klimaet.

Efter krydset et er sat, skal det fejres med lidt gode snacks, popcorn, lidt læskende og hygge med dine venner. Kom til A-huset i Institut for (X) og hæng ud (i solen), hvor GRO SELV inviterer til valg-fest.

Valgfesten åbner kl. 16.00, hvor der vil være kage-parlament til de første. Drikke og snacks vil være inden for rækkevidde hele tiden.

PROGRAM 16-20 • Kl. 16.00: Valgfesten starter med udskæring af Kage-parlament Der er gratis kageperson til de første • Kl. 17.00: Quiz dit parlament Hvem er det egentlig vi sender afsted til Bruxelles? Bliv klogere med vores «Kender-du-typen-quiz» • Kl. 18.00: EP-pizzafest Kartoffelpizza fra X – *tryk deltager for pizza* • Kl. 19.00: Europæisk musikquiz Ingen fest uden musik-quiz! • Kl. 20.00: Valgstederne lukker – vi krydser fingre for at et valg med mange unge stemmer

Del dette event

bottom of page