top of page

tirs. 13. apr.

|

https://www.facebook.com/events/29589886843

Mikrogrønt og Megagrønt: Spire workshop

Vi planter mikrogrønt og megagrønt til vindueskarmen, altanen og haven med GRO SELV'erne Marcus og Malou

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Mikrogrønt og Megagrønt: Spire workshop
Mikrogrønt og Megagrønt: Spire workshop

Tid og sted

13. apr. 2021, 17.00 – 18.00

https://www.facebook.com/events/29589886843

Om eventet

Kalenderen siger forår og det betyder plantetid! 

Tune in og vær med til virtuel workshop om plantespirer tirsdag den 13.04 kl. 17.00-18.00 live fra Grantoftegaard. Lad gartnerne og GRO SELV’erne Malou og Marcus tage dig i hånden, så du kommer bedst fra start med årets planteprojekter, når de sår frø og guider dig til en succesfuld høst. 

Til workshoppen skal vi både så mikrogrønt og megagrønt, så både vindueskarme, altaner og haver kan være med! Vi skal bl.a. så ærter og kål, og så kan du blive meget klogere på, hvad der er så fedt ved mikrogrønt, hvorfor de små spirer er vaskeægte #superfood og ikke mindst, hvordan du aller bedst får dem til at spire og passer godt på dem, så de får den bedste start på livet. Vi skal også plante frø, som kan udplantes selv i helt små omgivelser. Hvad end du har en lille altan eller en nyttehave, så kan du også være med og finde ud af, hvordan man planter bedst på lidt plads. Planter er slet ikke svære at have med at gøre - se bare med og bliv klogere! Alle kan være med, det eneste du skal have klar til workshoppen er:

Spagnumfri så og priklejord Frø; ærter, bønner, kål og radiser - eller bare dem du gerne vil plante Beholdere: Genbrugte plastbeholdere fra supermarkedet, eks. tomat bakker

Eller du kan få dit helt eget GRATIS GRO SELV-kit, hold øje  i eventet: https://www.facebook.com/events/2958988684336903  når vi løfter sløret for, hvor og hvornår du kan hente et kit, som indeholder alt du skal bruge, til at være med til workshoppen hjemmefra. 

Vi glæder os til at spire med jer! 

Del dette event

bottom of page