top of page

lør. 16. mar.

|

Esbjerg

UKRUDT - en fælles dag for naturen

Tak spids! Kan det virkelig passe? Ja det kan det - UKRUDT inviterer til den allersvedigste gratis endagsfestival i det grønneste tegn.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
UKRUDT - en fælles dag for naturen
UKRUDT - en fælles dag for naturen

Tid og sted

16. mar. 2024, 11.00 – 17.00

Esbjerg, sttv, Novrupvej 14, 6705 Esbjerg Kommune, Danmark

Om eventet

På Platformen i Esbjerg vil det nemlig være muligt d. 16. marts at spendere en hel dag med alt hvad ens lille grønne og klimabevidste eller -ubevidste hjerte kunne begære.

Det vil være en dag fyldt med sød musik leveret af ingen ringere end PAPASKRALD.

Der vil være talks med bl.a. Klimapsykologisk Ungdomsforening om, hvordan det til tider lidt for spændende klima påvirker vores følelser og måske let skrøbelige sind og fremtidssyn samt meget meget mere

Platformens egne fra Værftet stiller op med både byttemarked og Repair Café, hvor du både kan bytte alt dit gamle guld, men også reparere alle de ødelagte juveler, som du slet slet ikke var færdig med at lege med.

Hvis det hele går hen og bliver lidt mørkt kan vores skæppeskønne samarbejdspartnere fra Gro Selv hjælpe, for de stiller nemlig op med workshop, så du kan oplyse din hverdag med de smukkeste bivokslys.

Bliver man sulten ovenpå sådan en helt igennem herlig og vist nok ret fantastisk dag? Ja det må man sige, men så er det jo heldigt, at der vil være mumselækker mad fra MESSEN, som ovenikøbet er helt og aldeles gratis (what hvor sindssygt, så kan man jo godt smutte forbi, selvom man er fattig studerende!)

Der er selvfølgelig ingen tvang, men HALLO for et skønherligt arrangement, vi har smækket sammen, så kom endelig og kom glad forbi d. 16. marts på Platformen i Esbjerg til et brag og et tjubang af en dag med grønne tanker og glade miner

UKRUDT er en endagsfestival arrangeret i samarbejde med Gro Selv og GAME, og er støttet af Tuborg Fondet, Nordea Fonden og Concito.

Del dette event

bottom of page