top of page

Tanglemonade og karameller

Til den søde tand, har Anna Yttesen udvilket disse geniale delikatesser.


Klimaaftryk: 1,8 CO2e


Ingredienser


Lemonade

5 grene sødskærm

100 g tørret sukkertang

1 l vand

400 sukker

1 citron

1 spsk citronsyre


Karameller

250 g sukker

400 g kokosmælk

1 spsk kokosolie

1 spsk tørret kombutang


Let´s go


Lemonade

Kog sukkertang, sødskærm og skallen fra 1 citron i 30 min.

Sigt saften og kog op med sukker til det er opløst.

Tilsæt saften fra citronen og citronsyren og sigt gennem et klæde.

Opbevares på køl.


Karameller

Smelt sukker og lad det brune lidt.

Tilsæt kokosmælk og kokosolie, og lad det koge op.

Lad koge indtil massen bliver tyk.

Hak tørret kombu i en foodprocessor til det bliver til pulver.

Kom tangen i massen når den er lige ved at være færdig.

Afkøl på bagepapir i køleskabet.

bottom of page