Til den søde tand, har Anna Yttesen udvilket disse geniale delikatesser.
Klimaaftryk: 1,8 CO2e
Ingredienser
Lemonade
5 grene sødskærm
100 g tørret sukkertang
1 l vand
400 sukker
1 citron
1 spsk citronsyre
Karameller
250 g sukker
400 g kokosmælk
1 spsk kokosolie
1 spsk tørret kombutang
Let´s go
Lemonade
Kog sukkertang, sødskærm og skallen fra 1 citron i 30 min.
Sigt saften og kog op med sukker til det er opløst.
Tilsæt saften fra citronen og citronsyren og sigt gennem et klæde.
Opbevares på køl.
Karameller
Smelt sukker og lad det brune lidt.
Tilsæt kokosmælk og kokosolie, og lad det koge op.
Lad koge indtil massen bliver tyk.
Hak tørret kombu i en foodprocessor til det bliver til pulver.
Kom tangen i massen når den er lige ved at være færdig.
Afkøl på bagepapir i køleskabet.