top of page

tors. 11. maj

|

Aalborg

POPUPLOP LAUNCH - Nytænkning af modeindustrien

Har du en battle kørende mellem din indre fashionista og din bekymring for klimaet? Vil du gerne prøve den crop top, du ikke helt har turde tage på i byen? Eller er du nysgerrig på ung entreprenørskab og refleksioner om alternativ livsstil? Så kom med når POPUPLOP launcher deres tøjstativer !!

Der sælges ikke billetter
Se andre events
POPUPLOP LAUNCH - Nytænkning af modeindustrien
POPUPLOP LAUNCH - Nytænkning af modeindustrien

Tid og sted

11. maj 2023, 13.00 – 16.00

Aalborg, Gammeltorv 10, 9000 Aalborg, Danmark

Om eventet

Kom med når POPUPLOP launcher deres tøjstativer - en dag hvor vi gentænker modeindustrien og eksperimenterer med vores udtryk, forhold til tøj, og hvordan man skaber ting i fællesskab.

❀ T H E  G R A N D  P L A N ❀

13:00 - POPUPLOP klipper det imaginære bånd og launcher deres koncept

Workshops TBA

16:00 - Tag din fangst med hjem og lad det fryde din garderobe!

Arrangementet er gratis, alle er velkomne, og der vil være vegetariske snacks og drikke.

!! SKYND DIG AT RESEVERE DIN GRATIS PLADS, VI HAR KUN PLADS TIL 30 ✧

https://billetto.dk/e/popuplop-launch-en-nytaenkning-af-modeindustrien-billetter-830713?fbclid=IwAR0vgbWLukD3cZhP4lF3JXrLhQsArsI-6AJrToeM-phpde1Zy5sqaTI9qAY

❀ O M  P O P U P L O P ❀

Popuplop  er et forsøg på at skabe et fælles tredje i Aalborg mellem borgere og  kulturelle lokationer. Konceptet bygger på tillid og fungerer som en  byttebørs med tøj, der er gratis at benytte. Man kan altså kvit og frit  gå ned og tage et stykke tøj og så give et stykke tøj tilbage til  stativet, så der også er tøj til den næste på genbrugsskattejagt.  POPUPLOP finder du ved udvalgte lokationer i Aalborg by, hvor stativerne  vil “poppe up” og flytte videre efter en rum tid.

POPUPLOP  er primært drevet af frivillige, som synes det er sjovt at formidle og  bekæmpe den lidt grisede modeindustri. Til launchen holder vi workshops,  hvor vi mødes gennem tøjet. Disse workshops kan handle om den  identitet, vi lægger i vores tøj, men også være et praktisk kursus i at  upcycle noget af alt det gamle, vi har liggende derhjemme. Til eventet  afholdes en workshop, der vil indeholde bl.a. bend piles med tøj,  up-dressing og samtaler igennem tøjet, med folk man muligvis ikke  kender, omhandlende identitet, typer samt et appropriation shower i et  safer space.

Lyder det som noget for dig, så kom glad, når Popuplop holder launch-party i samarbejde med GRO SELV.

❀ O M  G R O  S E L V ❀

GRO  SELV er først og fremmest et åbent fællesskab af unge, som finder på,  arrangerer, møder op og får det hele til at ske. Vi udforsker muligheder  for upcycling, genanvendelse og sæsonbaserede oplevelser i vores egne  liv. Sammen med engagerede ildsjæle arrangerer vi events og workshops i  hele Danmark, hvor vi spiser, bygger, oplever og rejser med fokus på et  lavere CO₂ -aftryk. Frøene til GRO SELV blev plantet i foråret 2015 i  samarbejde med Danmarks Grønne Tænketank CONCITOs Klimaambassade. GRO  SELV er støttet af Tuborgfondet.

Følg med på insta: @popuplop @groselv

Del dette event

bottom of page