top of page

GRO SELV er et åbent fællesskab af unge, der eksperimenterer med at gøre bæredygtighed mere virkeligt og praktisk i små og store projekter

Closeup_EnGroSelver_Redigeret.jpg

gro selv kataloget

Pages from Katalog online_edited.jpg
Event_SvampeTur_Redigeret.jpg

Vi udforsker muligheder for upcycling, genanvendelse og sæsonbaserede oplevelser i vores egne liv. Sammen med frivillige arrangerer vi events og workshops, hvor vi spiser, bygger, oplever og rejser med fokus på et lavere CO₂ -aftryk. Kom med til næste workshop!

Vi fantaserer, får idéer og eksperimenterer - og gør GRO SELV til et laboratorium for grønne initiativer og drømme. Vi går i gang og prøver de grønne idealer af med egne hænder. Hvis du har en spirende idé, kan du dele den med os  eller tage kontakt her og vi vil hjælpe med at få den til at gro! 

hvad

Mennesker_CrewUFM_Redigeret.jpg

GRO SELV er både en håndfuld projektkoordinatorer rundt omkring i landet og en åben gruppe unge, som finder på, arrangerer, møder op og får det hele til at ske. Mød nogle af GRO SELV’erne her. GRO SELV’s lille sekretariat bor hos Danmarks Grønne Tænketank CONCITO, som er ansvarlig for projektets udvikling og gennemførsel.

hvem

GroSelv_Manifest_blaa.jpg

I GRO SELV vil vi støtte de gode idéer og udnytte de mange ressourcer og materialer, der ellers går til spilde. Vi vil vende bekymring til begejstring og skaberlyst. Med de grønne projekter udvider vi vores palette af oplevelser og ser nye og bedre muligheder omkring os. GRO SELV-projekterne deler et fælles DNA, som er beskrevet i vores manifest.

hvorfor

GroSelv_Manifest_blaa.jpg
GroSelv_Manifest_blaa.jpg
GroSelv_Manifest_blaa.jpg
GroSelv_Manifest_blaa.jpg
Mennesker_CrewHøstfest_Redigeret.jpg
CloseUp_InstitutForX_Redigeret.jpg
bioteket_Sted.jpg

hvor

GRO SELV holder workshops og events i hele landet - i naturen, på festivaler og på lokale platforme som Bioteket i København og Institut for (X) i Aarhus.

 

GRO SELV-projekter kan kopieres hvor som helst, og fællesskabet kan spire alle steder - måske også i din by? Join en GRO SELV-gruppe  nær dig eller kontakt os for at få hjælp til at starte GRO SELV op dér, hvor du er.

Frøene til GRO SELV blev plantet i foråret 2015 i samarbejde med Danmarks Grønne Tænketank CONCITOs Klimaambassade. GRO SELV startede med støtte fra Nordea-fondens pulje Det Gode, Unge Liv og er nu støttet af Tuborgfondet.

GRO SELV samarbejder med et bredt udvalg af iværksættere, kulturskabere, håndværkere, designere m.fl. Vi drømmer om at etablere GRO SELV-fællesskaber i flere danske byer og søger derfor nye lokale samarbejdspartnere rundt om i Danmark. 

historie og samarbejder

Mad_DIYOven01_Redigeret.jpg
Tuborgfondet-Logotype-Black-RGB.png
CONCITO_logoArtboard 1@300x.png
Klimaambassaden-17.png

projektpartnere

Guide_Madspild.jpg
Sofie.gif
Æblerov.jpg
InstitutForX.png
JohanBorups_Logo.jpg
Northside.png

samarbejdspartnere

kofoeds-skole-basislogo.jpg
CPHDOX.png
ThomasDambo02.jpg
Decideret.png
SjællandsgadeBad.png
SmagPåAarhus.png
VinkKbh.png
NextUddannelseKbh.jpg
Fra-Grums-til-Gourmet.png
Aarhus_MMF_Logo.png
CPHVillage.png
absalon.jpg
Bioteket Logo Web.jpg
bottom of page