top of page
Maindream_fællesbillede02.JPG

MAINDREAM er vores årlige festival, hvor vi mødes om anderledes, klimavenlige oplevelser, fejrer, drømmer og udvikler nye projekter
 

Maindream_sankefangst.jpg

MAINDREAM er essensen af GRO SELV - det årlige samlingspunkt med idé-generering, upcycling, sanke og byggeworkshops, urban gardening, bål og grøn gourmet.

Siden vi formulerede vores manifest på MAINDREAM 2016 har festivalen været en grundsten i GRO SELV, og vi glæder os til fortsat at udvikle med nye ansigter og visioner.

MAINDREAM er åben for alle, der er nysgerrige på grønne initiativer. Hold dig opdateret om kommende MAINDREAM-festivaler her eller på GRO SELV's Facebook.

hvad er MAINDREAM?

2021 - lejre

Maindream_Oplæg02.JPG
Maindream_Langbord.png

2020

2018 - aarhus

*Grundet covid-19 blev MAINDREAM i 2020 delt op i regionale events

Closeup_Tomater_Redigeret.jpg

2017 - aalborg

Maindream_Mennesker.JPG
Mad_GrønBuffet_Redigeret.jpg

sagt om  MAINDREAM

Det var en magisk weekend fyldt med grønne workshops som f. eks sanketur, flydende ø, ide-generering. Masser glæde, god energi og visioner for fremtiden. En af de bedste weekender i livet mit!

​Jeg tog på MAINDREAM for håndværk, byg og samvær med andre med samme interesser!Jeg var oppe at køre over MAINDREAM i laaang tid efter! Det var en perfekt weekend med en masse gode snakke om det, der betyder noget for én, som man måske ikke altid føler man kan bringe op - f.eks. klimaansvar. Det var fedt, at jeg kunne komme uden at kende nogen, og så føle mig så godt tilpas!


 

HjemmesidenArtboard 2_300x_edited.jpg
Maindream_Plakater_on_tour.png
Maindream_bål02.JPG
Maindream_Plakater_Roskilde.png
MAINDREAM_flyer18.jpg
bottom of page