Lav et syltetøjsglas med dine egne friske cup noodles som du kan tage med på farten. Nemt, hurtigt, sundt og uden små poser med pulver. Mix nudler, grønt og soja saucer og prøv forskellige kombinationer af. Her er et udkast til to forskellige versioner. En god madpakke på en regnvejrs- eller efterårsdag og så kan du bruge alle dine grøntrester fra køleskabet.
Du skal bruge:
Glasnudler
Spidskål
Gulerødder
Svampe
Forårsløg
Koriander
Soja 4 spsk.
Sesamolie 1 spsk.
Shitake fond 4 spsk.
Miso-paste 2 spsk. (Miso’en blandes i efter vandet er hældt i glasset)
Sådan gør du
1.
Lav en bud af nudler i glasset. Hak derefter alle grøntsager fint og put i glasset sammen med de forskellige soja-saucer. Evt. kan et blødkogt æg også tilføjes.
2.
Hæld kogende vand i glasset og lad det stå i 2 min. Mix derefter miso jævnt i blandingen.
3.
Nu har du din helt egen cup noodle klar til at spise!
Comments