Persille pesto

Vidste du, at persille indeholder mere C-vitamin end appelsiner og indeholder samme mængde af kalcium som mælk? Netop derfor bør du kaste dig ud i denne smagsfulde persillepesto! Et sikkert hit til festen eller i madpakken


Du skal bruge:

  • 2 bundt persille

  • 2 dl solsikkefrø

  • ca. 1/4 parmesan

  • 3 fed hvidløg

  • 12 spsk olivenolie

  • Smag til med salt, peber og citron

Sådan gør du


1.

Blend alle ingredienserne sammen (rist gerne solsikkekerner kort på panden inden - det giver god smag).


2.

Tilsæt olie og parmesan indtil du opnår den ønskede konsistens.


3.

Brug pestoen som tilbehør til fladbrødet, på salaten eller i en pastaret. Uanset hvad, skal den nok hurtigt forsvinde

Hvordan bruger du din persillepesto? Del det gerne med #groselv og tip os hvis du har forslag til forbedringer!

GRO SELV ER ET ÅBENT PROJEKT VIL DU VÆRE MED ?

GRO SELV

Kattesundet 4, 3. sal

1458 København K

MN@concito.dk

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

I samarbjde med

CONCITO.png

Støttet af

Tuborgfondet-Logotype-Grey-RGB.png