Tangpesto

Tang er mega sundt og fyldt med kostfibre, men hvordan bruges det i maden? Læs denne guide og find ud af det!


Du skal bruge:

  • 1 bundt basilikum

  • 1 bundt oregano

  • 5 g tørret savtang eller blæretang

  • 30 g pinjekerner (eller andre nødder)

  • 1 1/4 dl olivenolie

  • 1 fed hvidløg

  • 3 spsk. soyasovs (smag til)

Sådan gør du


📷

1.

Kog tangen i vand i ca. 10 min.


📷

2.

Hæld tangen over i en si og lad den køle af.


3.

Hak tangen i små stykker.


4.

Skyld basilikum og oregano.


5.

Rist pinjekernerne til de er gyldne.


6.

Kom basilikum, oregano, tang, pinjekerner, hvidløg og olie i en blender.


7.

Blend til massen er lind og unden klumper, smag gerne til med soyasovs.

GRO SELV ER ET ÅBENT PROJEKT VIL DU VÆRE MED ?

GRO SELV

Kattesundet 4, 3. sal

1458 København K

MN@concito.dk

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

I samarbjde med

CONCITO.png

Støttet af

Tuborgfondet-Logotype-Grey-RGB.png