top of page

Cykelferie

Opdateret: 10. jan. 2019

At opleve Danmark eller andre lande på cykel, er ikke kun en sjov og aktiv ferieform, men også en naturskøn en af slagsen. Og med apps skræddersyet til cykelferien, har det aldrig været lettere at finde jernhesten frem og drage afsted.


 

Gode råd til planlægningen


1.

Skal du på cykelferie, er det altid godt at have styr på, hvad der skal pakkes. Er du i tvivl, om der er noget, du mangler eller hvad der skal pakkes, kan en hurtig søgning på Google hjælpe dig godt i gang.

TIP: Ønsker du at komme lidt længere væk, men har du ikke lyst til at skulle cykle hele distancen, kan du ofte for et mindre beløb, medbringe cyklen i toget. Læs mere om mulighederne her.

2.

Næste step i planlægningen er, hvilken ruten du gerne vil cykle. Her kan du med fordel benytte appen Komoot, som kan vise dig alle de nødvendige detaljer om din cykelrute ligegyldigt hvor i verden du befinder dig. Fx om det er asfalt, grus eller andet terræn, du skal ud på. Og hvis 4G'en svigter på landevejen er et smart trick at downloade kortet på forhånd, så du kan bruge det offline. Du finder appen her.


3.

Når først du har styr på cykelruten, kan du begynde at planlægge dine overnatninger. Du kan enten vælge at medbringe dit eget telt, overnatte i shelters (se vores guide) eller gøre brug af det mere komfortable alternativ Warm Showers. Sidstnævnte fungerer lidt ligesom couchsurfing - det er et online fællesskab for cyklister, hvor man som medlem både er udlejer og lejer. Dvs. at man både tilbyder overnatning i sit eget hjem og kan overnatte i andre medlemmers hjem - og det er helt gratis.Du er nu klar til at drage på en cykelferie skræddersyet til dig! Så er der vidst ikke andet end at sige god vind herfra!

Hvad er dine tips og tricks til cykelferien? Del det gerne med #groselvcykelferie og tip os, hvis du har forslag til forbedringer!


1 Comment


GRO SELV
GRO SELV
Nov 05, 2018

Hva satan det lyder godt!

Like
bottom of page